Hvad ønsker du svar på?

Er din mobil ved at løbe tør? Sker det lidt oftere end det plejer at gøre? Desværre holder batterier ikke for evigt – især ved smartphones, som vi bruger dagligt. Selvom du måske har lagt mærke til batteritiden da du købte din smartphone, kan det være at du bliver nødt til at skifte batteriet. Det er rigtig vigtigt at få den kun skiftet ved en ekspert, fordi din smartphone ellers kan blive farlig både for dig og andre.  

Her finder du svar på hvordan du kan skåne dit mobil batteri: 

Pas på hvor mange % batteri din telefon har!

Det er vigtigt at være opmærksom på hvor meget batteri din smartphone har. Batteriet har det bedst med at blive opladet igen når den har 20-30% tilbage. Når din mobil opnår 80% skal du faktisk allerede tage din mobil fra stikkontakten. Undgå at oplade din smartphone i korte tidsrum 

Pas på hvornår du oplader din mobil!

De fleste af os gør det, men det skal vi faktisk lade være med: at oplade mobilen om natten. Når du har din mobil forbundet med stikkontakten over hele natten, begynder opladningsprocessen flere gange fra nyt selvom din mobil allerede er opladet nok. Det skader din mobils batteri. Du kan dog godt oplade din mobil om natten ved at slukke den komplet mens du oplader den. 

Pas på den rigtige oplader!

Hvis din mobil skal oplades så hurtigt som muligt er det vigtigt at bruge den oplader, som er fremstillet til din mobil, og som din mobil blev leveret med. Lad være med at oplade din mobil ved brugen af en billig oplader. Det skader ikke kun din smartphone men det kan også væreat det forhøjer risikoen ved at din mobil begynder at brænde.  

Pas på temperaturen! 

Din mobil og dens batteri arbejder bedst på en bestemt temperatur. Det er generelt mellem 10 og 35 grader. Derfor skal du undgå at have din mobil liggende i direkte sollys, fordi temperaturen stiger for megetog det er ikke godt for dit batteri. Det samme gælder i vinteren når det bliver koldere og koldere. 

Vær opmærksom på vores tips – sådan forlænger du mobil batteriets liv.