Hvad ønsker du svar på?

Om os

Hvem er det der står bag spoergsmaal-og-svar.dk, hvorfor svarer de på så mange spørgsmål og hvor finder de svarene henne?

Vi er her for at hjælpe

Svaret er ganske simpelt. Vi svarer fordi vi ikke kan lade være! Vi mener at alle spørgsmål bør besvares, men vi kan også godt se at det kan komme til at tage lang tid at svare på alle verdens spørgsmål.

Vi kan ikke garantere at vores svar er faktuelt korrekte, selvom vi gerne undersøger sagen og efter bedste evner ikke skriver noget direkte forkert. Til gengæld kan vi garantere, at hvis du sender et spørgsmål ind, så gør vi alt hvad vi kan for at svare.

Hvem er vi så? Vi er en lille gruppe af “nørder” som synes det er sjovt at hjælpe andre. Har du flere spørgsmål, eller er det svar nok for nu?

 

Mangler du hjælp? – Kontakt os her

Du kan se svar på ofte stillede spørgsmål i de forskellige kategorier på siden, eller du kan stille et spørgsmål her. Hvis du har brug for yderligere hjælp er du velkommen til at kontakte os.

Se allerede stillede spørgsmål

Stil et spørgsmål her

Brug for yderligere hjælp?

Vi er her for at hjælpe

Vi kan kontaktes på e-mail igennem mailen nedenfor. Du er også velkommen til at udfylde vores kontakt formular.

Vi vender tilbage hurtigst muligt. 

Contact Us

Kategorier

Er E=mc2, er månen lavet af ost og hvad sker der hvis man tør tøris? Få svar på dine videnskabelige spørgsmål her.

Selvom mange vil hævde at svaret på livet, universet og alting er 42, så er der måske alligevel andre spørgsmål som melder sig.

Har du spørgsmål om gør-det-selv projekter, byggematerialer, design eller interiør? Alt dette og meget mere finder du svar på her.

Hvad er den bedste stock Android mobil? Hvad hedder den nyeste iPhone model? Har du tech spørgsmål, finder du svaret her.