Hvad ønsker du svar på?

Jimmy Enoch er en tredjegenerations cirkusartist. Han voksede op i Cirkus Dannebrog, som hans familie har drevet sinde 1880. I løbet af din opvækst blev han optrænet som cirkusartist eller mere specifikt cykelartist, hvilket han lever af at være i dag.

Cykelartist

Cykelartisteri er en klassisk cirkusdisciplin, som Jimmy Enoch har dyrket hele sin opvækst. Han er af din bedstefar blevet oplært af alle de cykeltricks, som hans familie i Cirkus Dannebrog har kendt i mange generationer. Cykelartisteri er i løbet af årene blevet hans speciale og hans helt store passion. Han kan efterhånden udføre alverdens tricks på både ét- og tohjulede cykler.

Cykelmyggen Egon

I 2012 spillede Jimmy Enoch hovedrollen Cykelmyggen Egon på Østre Gasværk. Cykelmyggen Egon er et show, der består af både dans, hiphop og flyvende akrobater i et magisk eventyrunivers. Opsætningen var en kæmpe succes for Gasværket, og det har givet Jimmy Enoch mulighed for at optræde i Cykelmyggen-kostumet på sin trofaste cykel ved mange forskellige begivenheder. Han har blandt andet optrådt ved mange indvielser af cykellegepladser i hele landet.

The Glass Balance

The Glass Balance er et nummer, som Jimmy Enoch fandt på sammen med sin far, da han var kun 11 år gammel. I dette nummer kombinerer han sine evner som cykelartist med opbygningen af et kæmpe tårn af stablet glas. Han optræder med dette nummer til både konfirmationer, bryllupper og firmafester – og han er den eneste i hele verden, der kan finde ud af dette nummer.

Serveringsnummeret

Serveringsnummeret er et nummer, hvor Jimmy Enoch kommer ind på en ethjulet cykel og hjælper med at servere drikkevarer sammen med de andre tjenere. Det er et nummer, som han selv oplever som et nummer, der får smilet frem på gæsterne og sætter gang i festen. Læs meget mere om Jimmy Enoch og alle hans numre her.